Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 27 aprilie 2014

Ramas bun Targoviste

Uneori lucrurile se deruleaza cu repeziciune, si in viata  au  loc  schimbari de planuri. Am parasit Targovistea pentru o vreme. Partener de drum bineinteles...Maya . Microcipata , vaccinata,  cu pasaport si ... cu rezervare de bilet si pentru cabina si pentru cala. Se pare ca faimoasa  cusca omologata pe care am achizitionat-o era prea mare ca s-o pot lua in cabina. Asa ca am fost nevoita sa cumpar alt bilet pentru ea, la cala . Politica Blue air este sa cumperi alt bilet nu sa platesti doar diferenta dintre tariful pentru cabina si cel pentru cala. Niste excroci! Deplasarea Mayei m-a costat aproape triplu decat deplasarea mea.  Asta a fost. emotii cu carul pentru cum o sa reziste Maya in cusca timp de 3 ore .  I-am administrat un ....antistres si am incredintat-o celor in drept s-o transporte in cala.  Ne-am despartit pentu cateva ore.  Aveam sa ne intalnim la aproape o ora de la aterizare. Atat a durat sa-mi recuperez partenera.
Am ajuns pe Otopeni cu trei ore inainte. Ploaie din belsug .

Imbarcarea la poarta 3.

Incepe decolarea. Conditii atmosferice neprielnice . Zgomot de motoare si.....Maya singura in cala !

Depasim rapid stratul de nori.  Deasupra soare puternic iar norii de sub noi pareau straturi de omat pofos.
Locul 7a perfect pentru facut fotografii!
Cateva detalii despre unde gasim .....


Timpul pana la destinatie a trecut repede . Am fost foarte preocupata sa fac fotografii, in portiunile unde in stratul de nori se afla cate o bresa.







Nu m-am uitat nici macar o data la ceas pe tot parcursul zborului asa ca am fost surprinsacand am auzit anuntul ca se incepe manevra de aterizare. 








Am ajuns cu bine la sol !  Va urma.....
 Blue Monday,

3 comentarii:

  1. Am mai trecut pe aici,dar am crezut ca ai plecat intr-o excursie.Acu vad ca este o calatorie pentru mai mult timp,din moment ce ai luat-o si pe Maya.Eu iti doresc sedere cat mai placuta,sa te bucuri din plin pentru tot si pentru toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Ileana,

    I do hope that Maya is happy that you've landed. Thanks for sharing.

    Have a Happy Blue Monday!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu peripetii, zborul... dar ce placute momente surprinse!! Lumea se vede bine de sus, printre norii pufosi! Sa va bucurati de calatorie si sedere placuta cu familia! O saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)