Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 29 decembrie 2013

O zi de decembrie mai altfel

Nici n-ai zice ca e sfarsit de decembrie . Inca de dimineata se anunta o zi frumoasa. Grozava zi sa -mi testez noul aparat  Si cum nu aveam ceva mai bun de facut, m-am gandit sa vad cum arata Ialomita intr-o zi de iarna .Ca de obicei , partenera mea de plimbare a fost Maya . Ne-am echipat de calatorie. Mai mult eu , Maya  nevrand  cu nici un chip sa accepte hainuta contra frigului . De data asta am pus in rucsac noul aparat  , echipat cum se cuvine . Am gandit aceasta plimbarica si ca o ocazie sa testez aparatul . Am incercat toate setarile posibile . :) Nu stiu cat de reusite sunt fotografiile. Cert este ca mai am nevoie de un accesoriu,un trepied , ha,ha,ha ....si devin fotograf profesionist! Glumesc desigur ! E greu sa treci la un alt nivel . Dar cum eu ma pot caracteriza cu un singur cuvant, perseverenta , ramane ca la anul sa fac acest lucru. Doamne ajuta!
Si acum iata fotografiile test .
Pentru inceput un porumbel care m-a trezit dimineata .
 Si cum spuneam alta data ,daca nu ajung la munte ,aduc muntele la mine ( desi nu sunt Mahomed) . De data asta dragilor vad si crucea de pe Caraiman. O vedeti si voi?





Urmeaza acum  cateva fotografii de pe vlea Ialomitei pe care nu le voi mai comenta . Va spun doar ca am setat aparatul in diferite moduri .  Ce a iesit ramane sa apreciati si voi . eu sunt multumita de unele si mai putin multumita de altele . Trebuie sa mai lucrez la compozitie si sa respect mai bine regula treimilor! Dar cum spuneam sunt perseverenta!





 Pescarii sunt la post




  Inca sunt fructe in arbustii de pe malul apei 
  







     
   Cateva pasari ratacite prin copaci , atrase cred de fructele rosii din ramurile arbustilor


 Si la intoarcere  "paparazzo" in actiune!:)) 

 Cred ca sunt destule fotografii pentru azi . Nu stiu daca postarea se califica pentru rubrica Anastasiei,  dar ma voi inscrie ! :) Am constatat ca mi-am ales un cuvant pentru anul viitor . Perseverenta!
Linking to:
Ni Hao Yall
Blue MondayShadow Shot Sunday, Our World Tuesday,  Sunday Bridges

18 comentarii:

  1. Wow! să-l stăpâneşti sănătoasă :)
    Mă gândesc că ai ales un cuvânt foarte potrivit. Nu numai ţie.
    Cu răbdare şi perseverenţă reuţim să facem tot ceea ce ne-am propus ... :)
    Un an cât mai bun îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. it is very mch like my world except for the mountains.

    wishing you a Happy New Year!

    RăspundețiȘtergere
  3. poza cu pasarile in copac e castigatoare. pe locul doi, sa zicem prima poza cu copaci. si maya pare ca a inceput sa te astepte ea pe tine :) cred ca ii convenea mai mult invers (ile)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya era speriata de o pocnitura de petarda si a luat-o la fuga!Apoi si-a adus aminte ca mai eram si eu pe acolo!:)) La prima poza cu copaci am avut aparatul setat sa faca fotografia in modul asta!:) eram curioasa sa vad cum iese . Si mie mi-a placut. Nu stiam ca mai vizitezi blogul . Nu ai mai dat de mult nici un semn !:) Pupici!

      Ștergere
  4. Hi!

    I found your blog off of Ni Hao, Ya'll. I am the sister of four, two of whom were adopted from DR Congo, last year. I'd love it if you followed my blog! It is http://brittanysworld-adopt.blogspot.com/

    Blessings!
    Brittany

    RăspundețiȘtergere
  5. Looks like the first bird has enjoyed a few too many of the red berries?!
    Happy New Year
    Wren x

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase poze, imi plac, mai ales numerele 6,7, 11 si 15. Lasa trepiedul, ca nu-i asa important (decat daca vrei sa pozezi apa sau cerul instelat), si sincer, nu echipamentul te face fotograf. Aici in Arad raman uimita (in sensul negativ al cuvantului) cand vad ce expun astia de la asociatia fotografilor... am vrut sa ma inscriu dar am lasat-o balta. Apartenenta la un club de asemenea, nu ma face profesionista, si nici nu imi doresc acest titlu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ramona, pentru vizita si comentariu . Trepiedul mi-ar fi necesar pentru fotografiile de noapte ( imi cam tremura mana:)) ) . Eu sunt incepatoare in ale fotografiatului ! Pentru mine e o provocare .M-am indragostit de aceasta activitate iremediabil si vreau sa vad ce pot realiza . Pentru sufletul meu ,deocamdata .Daca celor care ma viziteaza le place ceea ce fac eu, sunt foarte bucuroasa si e pentru mine o incurajare!

      Ștergere
  7. What a beautiful world you live in.

    Thanks for playing today.

    Happy Blue Monday, Ileana.

    RăspundețiȘtergere
  8. Your world looks a lot like ours right now. Brown everywhere with a few splashes of color. I love the blue skies. How glorious. Happy New year. Love, Becky

    RăspundețiȘtergere
  9. Magnificent photos ~ love the birds and the cute little doggie ~ Happy New Year ~ carol, xxx

    RăspundețiȘtergere
  10. Thank you all for your nice comments!
    Happy New Year!

    RăspundețiȘtergere
  11. «Louis» thanks you very much for linking this fine series of photos with Sunday Bridges. :-)
    Best wishes to you for the New Year!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru plimbarea virtuala! :) Frumos. Inteleg ca-s realizate cu noul echipament. Inca o data, sa-l stapanesti sanatoasa! Si eu mi-am luat unul nou, dar mult mai mititel, doar un compact. Imi ajunge si-s multumita de el :)
    La multi ani! Sa fie un An Nou asa cum iti doresti! Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am un compact.E mult mai comod de lucrat cu el si face fotografii destul de bune. De obicei cu el fac fotografiile . Am vrut insa sa vad cum "lucreaza"si cel nou . Din pacate, prea multe locuri in care sa fac fotografii, nu exista in Targoviste. Este destul de riscant pentru o femeie sa mearga singura prin locurile pe unde am facut fotografiile astea . Eu ma bazez pe Maya ca ma salveaza! :))

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)