Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 14 iunie 2015

Caldura mare!

 Unde ne putem refugia in zilele caniculare? In parc, desigur! Din pacate in dimineata asta Parcul  Mitropoliei arata deplorabil: cosurile de gunoi pline si rasturnate, hartii peste tot, de jur imprejurul fiecarei banci coji de seminte, semn ca populatia "educata" si-a petrecut mare parte din noapte in parc. Dragi parinti! Educati-va copiii sa respecte natura si orasul in care locuiesc. Doar asa vom deveni cu totii mai educati. Dragi administratori ai orasului! Aveti grija mai mare de curatenia parcului. E in centrul orasului si e pacat ca cei ce viziteaza orasul sa ramana cu imaginea pe care o avea Parcul Mitropoliei in dimineata asta! In dimineata asta era un grup mare de copii veniti in vizita. Cu ce imagine vor ramane?
Va asteptati poate sa va arat in fotografii cum arata parcul. N-o voi face dintr-un singur motiv. Eu doresc sa arat doar frumuseta orasului in care locuiesc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)