Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 3 februarie 2014

Targovistea de azi!

Frig mare catre seara . Cu chiu cu vai  si cu mult ajutor din partea jumatatii mele, am reusit s-o scot pe Maya afara . Bag seama ca a inceput sa se simta mai in siguranta cu partea masculina a familiei. :)
Cum a aratat Targovistea in dupa amiaza asta va las sa vedeti!
Turturi mari formati pe cladirea fostului Institut de proiectari, acum o cladire nefolosita.  Pacat de cladirea asta.

Zona Casei Sindicatelor cu multa zapada.
Ne-am plimbat putin prin parc , pe platoul  Prefecturii ( Fotografii de aici , alta data) si la intoarcere dupa o jumatate de ora am avut parte de un asfintit de ianuarie superb.



 Linking to: Our World Tuesday

6 comentarii:

  1. Lovely light and textures in your 'world' photos ~ thanks,
    carol,xxx
    www.acreativeharbor.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Quite a bit of snow in your city! Do you like it? Like to read your text but I don't see a translation widget... Happy week and stay warm!

    RăspundețiȘtergere
  3. Love the light in the sky.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase poze! Este încă frumos prin oraş, zăpada este încă albă şi frumoasă, dar dacă se încălzeşte... mi-e groază să mă gândesc ce va fi pe străzi şi pe trotuare. Zăpada nu prea a fost curăţată prin multe locuri.
    Cât despre clădirea Institutului de proiectări...am făcut acum doi ani o poză cu treptele de la intrare pline de buruieni. Este păcat că e lăsată în paragină. Ca şi multe alte locuri şi clădiri din ţara noastră...
    O zi frumoasă! :-)

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)