Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 22 februarie 2014

Hoinarind prin oras

Zapada s-a dus si in urma ei au ramas mici ochiuri de apa in care se oglindesc cladirile .Imaginile sunt din vecinatatea blocului in care locuiesc, si care se vede in foto 2

 In fata primariei este un copac care imi place inca de cand am venit in Targ in 1983.  Soarele ii proiecteaza crengile pe cladirea alaturata.


Nu poti parcurge aceasta strada, care acum cateva sute de ani era starada principala din Targoviste, fara sa-ti sara in ochi cladirile ( Muzeul de arta si Muzeul de istorie) aflate in capatul celelalt al strazii. Mai ales intr-o zi insorita ca cea in care am facut fotografiile 
 Scenic Weekends, Weekend ReflectionsShadow Shot Sunday


8 comentarii:

 1. wonderful collection... nicely done

  RăspundețiȘtergere
 2. Melting snow in a city is so spectacular ! Nice serie...

  RăspundețiȘtergere
 3. Nice photos! Like the b&w photo much!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumoase fotografii! Da, sunt câteva locuri deosebit de frumoase în Târgoviştea noastră. Mă gândeam deunăzi că sigur au fost mult mai multe clădiri vechi, cu arhitectură frumoasă, înainte să se facă în locul lor.... blocuri.
  Iar copacul de la primărie, este foarte frumos, mai ales toamna, când frunzele devin galbene ca lămâia!
  O duminică frumoasă! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. An interesting variety of buildings. Love the building with the coned roof in the second photo. And lovely lighting in the last two scenes.

  RăspundețiȘtergere
 6. Pretty buildings and city scenes. Lovely series. Have a happy week ahead!

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)