Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 22 iunie 2015

Curcubeul din ziua solstitiului de vara

Ieri a fost cea mai lunga zi din an, ziua solstitiului de vara. A plouat toata ziua. O incercare timida, de a iesi cu Maya afara, a esuat. A refuzat categoric sa faca un singur pas dincolo de usa de la intrare in bloc. Concluzia: plictiseala mare toata ziua!!!
Seara insa, pe la ora solstitiului,  soarele a gasit o spartura printre nori si ce a urmat a fost un spectacol extraordinar. A aparut curcubeul! Am insfacat aparatul, si am pornit-o in graba afara. Voiam sa gasesc un loc mai bun decat balconul, sa fac cateva fotografii. Am ajuns afara cu aparatul neprotejat( cine s-a mai gandit ca afara ploua!!??) si am incercat o fotografie din strada. Surpriza insa! Acumulatorul era descarcat!!!! Uitasem sa -l verific! :)) Ghinion, cum ar zice o persoana importanta din Romania. M-am intors acasa, am schimbat acumulatorul, mi-am varsat "oful",  pe vinovatul de serviciu, sotul, si am plecat de data asta impreuna cu el spre parc. N-am mai ajuns in parc pentru ca mi-am schimbat planul. Am mers spre Curtea Domneasca.  Dezamagirea a fost maxima. Totul era inchis. Pai bine fratilor! Unde era garda ? Unde era Tepes? S-au speriat de ploaie? Ei bine, au ratat o atmosfera superba pe care eu am admirat-o din spatele portii inchise.







"Fereastra"  prin care s-a strecurat soarele pentru a ne oferi spectacolul de neuitat al zilei de ieri, o vedeti in fotografia de mai jos.
In parc am ajuns mai tarziu. Curcubeul disparuse, dar lacul arata minunat. Maine va arat cateva fotografii din parc. Pana atunci , toate cele bune!
Chiar daca soarele a aparut catre seara, am fost bucuroasa sa-i spun: Buna dimineata soare, si sa inscriu postarea la rubrica gazduita de Iulisa.
linking to : Our World Tuesday

10 comentarii:

  1. Am surprins si eu ieri 2 curcubee!Sunt tare frumoase, ne reamintesc de prezenta divina!

    RăspundețiȘtergere
  2. A beautiful rainbow! And great shots!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello Ileana, lovely captures of the rainbow. Always a pretty and colorful sight to see after a rainstorm. Enjoy and have a happy week ahead!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos curcubeu! Iar ultima poza este chiar fabuloasa !
    O saptamana minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow wow wow!! Gorgeous rainbow shots.

    RăspundețiȘtergere
  6. It is always so uplifting to the heart to see a rainbow. Your photos are beautiful!

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos curcubeu,si eu m-am bucurat de el cu fetitele mele.

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)