Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

miercuri, 14 mai 2014

Totul e bine cand se termina cu bine!

Azi am fost suparata , nu am avut chef de blog. Mi-am pierdut telefonul . L-am cautat cateva ore prin casa, in speranta ca l-am ratacit! In final mi-am rugat sotul sa ma sune ! Si ce credeti!  :))) La telefon raspunde o persoana care vorbea germana. Era un politist, care i-a spus politicos ca telefonul meu se afla la sectia de politie din Saarburg! Astept acum sa-l recuperez. Norocul meu ca l-am pierdut aici si nu in Targ. Nu ma intrebati cum am reusit performanta , ca habar nu am . Cred ca mi-a scapat din buzunar in timp ce un mascul fioros s-a repezit la mine si la Maya . Pasa-mi-te ii deranjasem "consoarta" si "plozii". Nici macar nu observasem ca erau si pui pe acolo .  Oricum era gata , gata s-o pocneasca pe Maya cu ciocul . Era masiv tipul .

Cand Maya s-a apropiat mai mult decat era cazul , tipul s-a ridicat in picioare si efectiv s-a repezit la noi . Recunosc ca am avut emotii pentru Maya . Cred ca atunci mi-a scapat telefonul , prin iarba , pentru ca imi amintesc ca m-am dezechilibrat cand m-am retras.
Oricum , totul e bine cand se termina cu bine. Nu mi-am recuperat inca telefonul , dar am speranta!


Un comentariu:

  1. Mai, ce intamplare, hai ca esti draguta! Bine ca l-ai gasit! Sunt sigura ca o sa ti-l recuperezi!
    Numai bine iti doresc si ai grija cu masculii feroce! :-)

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)