Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 15 mai 2014

Haideti sa facem sport azi!

In relatia dintre mine si Maya , cand e vorba de plimbare, ea face regulile. Mergem in directia in care  vrea ea. Nu de alta , dar nu am chef sa rup lesa tragand de ea! :) Asa s-a intamplat si aseara. S-a indreptat in directia opusa fata de cum mergeam de obicei. Am acceptat ideea si am pornit-o la drum . La capatul strazii, am gasit un indicator. Nu cunosc eu germana, dar sport stiu ce inseamna!


 Am urmat directia indicata de sageata. Pe partea stanga a directiei noastre de mers ,  am gasit un fel de tarc unde se odihneau niste caprite .

  In momentul in care au simtit ca cineva se apropie de gard au venit  fuguta , facand o galagie de nedescris! :)
    Tot in aceeasi incinta se aflau stive mari de lemn taiat si aranjat  frumos ! He , he ...nu cred ca la acest sport se refera semnul din capatul strazii . Este un sport si asta cu taiatul lemnelor, dar nu era cazul aici!
 V-am spus ca in oraselul asta e foarte multa verdeata? . Daca nu , va spun acum . Aici predomina culoarea verde . Cel putin in zonele pe care le-am descoperit eu. Albastrul cerului din zilele cu soare si verdele sunt culori predominante. Mi-am indreptat aparatul catre zona din care veneam . Vreti sa vedeti cum arata ? Nu-i asa ca e minunat?

 Ne-am continuat drumul sperand ca vom gasi locul ala unde se face sport. La un moment dat  am intrat intr-o zona impadurita.
 Am mai mers inca putin si in sfarsit. Pe partea dreapta am gasit ceea ce cautam . Locul unde se face sport.
Era destul de multa agitatie aici. Probabil a fost vreo competitie care se terminase la ora la care am ajuns noi. Vreun maraton? :)   Nu chiar ! Dar oamenii alergasera in orice caz, pentru ca se vedea oboseala pe fata lor! Va las acum in compania catorva fotografii pe care le-am facut acolo. Sper sa va placa si sa va inspire !:) Aici se face muuuult sport . Toata lumea alearga , merge pe bicicleta sau  cu canoea pe rau! Si ma refer aici nu la tineri, ci la persoanele de varsta mea. Voi reveni cu alte fotografii. Pana atunci va urez sa faceti mult sport!
Si pentru ca sunt multe garduri in fotografiile mele, voi inscrie postare la :  Good Fences , rubrica gazduita de TexWisGirl


15 comentarii:

 1. lots of fences and great views! what a pretty area! thank you for linking in, ileana!

  RăspundețiȘtergere
 2. Great variety of fences although my favorite is the wall of logs.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte,foarte frumoasa zona ! Mi-e dor de zilele in care ma facean ca alerg !

  RăspundețiȘtergere
 4. lots of great fences. Thanks for sharing.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce fain!Ar trebui sa luam exemplu.Eu as alerga pe la noi,dar o sa se uite lumea ca la nebuni.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu alergam prin Chindia, si chiar nu ma interesa daca se uita cineva la mine. De fapt in Chindia sunt multi care alearga zilnic.

   Ștergere
 6. Your country looks so beautiful! I love to watch goats - they are very funny. Maya took you in a good direction!

  RăspundețiȘtergere
 7. Lovely views from your walk.. The goats are cute, were they looking for food? Maya is a good companion for your walk.. Great fence shots! Have a great evening!

  RăspundețiȘtergere
 8. NIce photos - my favorite is the one with the piled wood. That reminds me a lot of my native Germany.

  RăspundețiȘtergere
 9. What a beautiful area you live in!

  RăspundețiȘtergere
 10. I adore all the locations, what pretty views, and such a great group of fencing too!

  RăspundețiȘtergere
 11. Wow; what a beautiful place and lots of greenery with fence. And Goats are SO adorable♡♡♡

  Sending you Lots of Love and Hugs from Japan, xoxo Miyako*

  RăspundețiȘtergere
 12. Great fences and beautiful scenes.... Just love all that green

  RăspundețiȘtergere
 13. Looks like you had a great drive and got to see some neat stuff, like those goats. They sure were interested in your taking their picture. Glad you found the spot where the game was being played.

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)