Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 12 decembrie 2013

Fotografii din fuga masinii!

Am plecat pe nepregatite la   ...capitala. Destinatia Ikea si Mobilux Pantelimon . Motivul : mobila noua pentru Cris. Masina angajata s-a defectat inainte de a porni la drum , spre norocul nostru altfel cine stie poate si acum eram pe drum. Soferul angajat a trimis un prieten care tocmai isi cumparase o masina noua . Deci noi am fost primii clienti . Am plecat la ora 10 si ne-am intors la ora 15 .  A fost interesanta sesiunea de cumparaturi. Bineinteles ca am plecat cu camera dupa mine . Am facut cateva fotografii din fuga masinii!
Iesirea din Targ.
 Drumul spre Bucuresti



Atat de zapacita am fost ca am uitat sa fac fotografii cand am ajuns si cand am plecat de la Ikea . Am facut una printre rafturile de unde am luat ...marfa . Complicata operatiune . Noroc ca ne facusem lista cu codurile produselor si "raftul si sectiunea " unde se gaseau .Altfel cred ca am fi petrecut acolo de cel putin doua ori mai mult timp . Asa am terminat intr-o ora. Cine a mai avut timp sa se gandeasca la fotografii !??























Din pacate nu am gasit la Ikea toate produsele .  Am plecat apoi la cealalta locatie , undeva in Sos. Pantelimon la un magazin de mobila . Foarte dragut baiatul de acolo. Dan il cheama. Am terminat rapid si ne-am intors in Targ . 


Si ce sa va spun ...am servit o cana de vin fiert de la Cugir si m-am apucat sa pun pozele pe blog. Acum sa nu va suparati ca nu sut prea clare! Masina nu avea geamurile sterse! Nu e de vina fotograful!!! :))) Nuuuu

4 comentarii:

  1. Thank you for your visit. It looks like you had a nice time and your photos are interesting.
    Jeanne

    RăspundețiȘtergere
  2. a.Eu când vin la Bucureşti, cu fiul meu la volan, merg la IKEA de pe DN1 pentru că venim de la Buzău...Multe se găsesc la EUROPA şi prin jur, la Afumaţi-Voluntari...
    b.Şi mie mi-a plăcut să fac poze din maşină, din tren, avion...Trebuie să spun că penultima poză postată (cea cu cisterna "Oscar") mă îngrijorează, ba chiar îmi dă fiori, deoarece reiese că a fost o angajare într-o depăşire hazardată...Cel puţin aşa îmi apare...
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi s-a parut sa fi fost o depasire neregulamentara , dar nu pun mana in foc. Eu ma uitam prin obiectiv!:) . Totusi , masina din fata era destul de departe. Soferul nostru era destul de grijuliu ,cu atat mai mult cu cat era primul drum pe care-l facea cu noua lui masina pe care o primise cu o zi in urma!
      O seara minunata , si multumesc pentru vizita facuta!

      Ștergere
  3. Vinul a fost din partea casei! :)
    Dar, din câte știu, și cel ce cumpără ceva important obișnuiește săăă...
    Greșesc??? :))
    Am avut foooarte multe poze făcute din mașină dar, din păcate, au pierit odată cu hard-diskul...
    O seară frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)