Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Lupta pentru teritoriu.

Am plecat de acasa cu gandul la pescarusi. Nu stiam daca ii mai gasesc sau nu si astazi . Am ajuns dar ....dezamagire. Lacul era nemiscat. Nici urma de pescarusi pe suprafata apei . Asta e, mi-am zis. Or fi facut vreun popas pe lac , in drumul lor spre cine stie unde si acum au plecat . La un moment dat mi-a atras atentie o harmalaie de nedescris. Un croncanit de ciori si tipete de pescarusi se auzea in tot parcul . Mi-am indreptat privirea spre cer si... surpriza . Un stol de ciori alerga pescarusii! Pana m-am dumirit despre ce e vorba si am fixat aparatul pentru un film pescarusii s-au asezat pe lac .

  Apoi ca la o comanda, asa cum au facut si ieri, s-au desprins de pe suprafata apei si au pornit-o in zbor pe deasupra parcului . Au disparut pentru cateva minute si nu i-am putut filma . Am reusit doar o fotografie cu momentul in care si-au luat zborul.
 Au reaparut dupa vreo 5 minute cu ciorile dupa ei. S-au asezat pe lac si ce se va intampla vedeti in filmulet.
Pescarusii s-au asezat pe apa ,ciorile pe mal stau la ...panda!
linking to Camera-Critters

4 comentarii:

  1. Azi am amanat mersul in parc.Imi pare rau ca am ratat pescarusii.Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea ai un dar aparte de la Dumnezeu! darul de a surprinde in imagini locurile pe unde Dumnezeu se plimba! Iti doresc ca natura sa-ți descopere intreaga ei frumusete atunci cand tu o privesti și să surprinzi in imagini si zâmbetul lui Dumnezeu care se oglindeste în întreaga creatie!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Du hast schöne Beobachtungen.
    Herzlich, do

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)