Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 6 octombrie 2013

Toamna pe valea Ialomitei

Ziua de ieri a fost extrem de placuta . Dupa multe zile cerul a fost de un albastru perfect , fara urma de nor . Am plecat de acasa fara un gand anume . Doar sa-mi indeplinesc" atributiunile de serviciu" in ceea ce o priveste pe Maya. Nelipsita Maya. De obicei decizia in ceea ce priveste destinatia deplasarii o iau in functie de indicatiile ei. Azi a vrut in Chindia . Dar cand nu vrea ea in Chindia? Sunt rare ocaziile in care dimineata avem alta destinatie . Ajunsa in parc ne-am shimbat hotararea . Am vazut in departare muntii plini de zapada  si am mers sa-i vedem dintr-un loc mai "deschis" .
















Mi-a fost putin teama deoarece zona nu e prea populata si eu eram doar cu Maya . Nu am regretat . Nici nu mi-am dat seama cand a trecut vremea . Am ajuns acasa dupa mai bine de trei ore. Acum las fotografiile sa va arate peisajul .
Manastirea Dealu vazuta din parc.















si acum imagini de pa valea Ialomitei






















si muntii!

Sunt doar o mica parte din fotografiile de ieri. Voi reveni cu restul pentru ca sunt frumoase. Mie imi plac. Sper ca si voua!

8 comentarii:

  1. Imi plac,cum sa nu? Culmea , ieri si eu am fost pentru prima data, anul asta in acel parc.Tot vreo 3 ore m-am invartit,singura,ca nu am o Maya.Surprinzator ,sunt imagini care seamana,fiind acelasi loc,aceeasi zi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost de dimineata . Am mers pana la "cascada" apoi m-am intors . Am stat pana pe la ora 1 . Azi am fost iar dar numai pana in Chindia . E firesc ca imaginile sa fie asemanatoare . Cu mici diferente probabil care tin de ochiul fotografului . :) O zi minunata.

      Ștergere
  2. Foarte frumoase fotografii,toate vacantele copilariei mele le-am petrecut pe aceste meleaguri!
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inteleg deci ca esti din zona? Ma bucur ca fotografiile mele ti-au amintit de copilarie .O saptamana linistita iti urez !

      Ștergere
  3. Frumoasa prezentarea ta !
    Un inceput de saptamâna cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Sorin . Interesant si articolul tau despre blugi . Nu am indraznit sa fac comentarii pe blogul tau :) Imi mai trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc cu asta! O saptamana frumoasa !

      Ștergere
  4. Frumoase imaginile tale! Si mie imi place sa haladuiesc pe coclauri, sa admir si sa fotografiez natura. M -am jucat si eu un pic cu niste peisaje dragute ieri da' pozele n-au iesit grozave ca vremea a fost cam innorata. Cand e soare, alta e situatia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ai zi fantastica si eu am profitat din plin de ea! O zi buna!

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)