Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Copaci in haine de toamna

Va plac copacii imbracati in haine de toamna? Mie da . Frunzele lor par ca ard pe rugul toamnei . Cu fiecare zi ce trece devin tot mai goi dar raman la fel de mandri si maiestosi.







































7 comentarii:

  1. Oh, da... Cu siguranţă au ceva special... unghiul din care i-ai surprins pe fiecare în parte le dă o notă aparte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Alexa! Primele patru fotografii sunt ale aceluiasi copac, un salcam , surprins din unghiuri diferite si de la distante diferite. Imi plac astfel de fotografii si sunt bucuroasa daca exista cineva caruia sa-i placa ceea ce eu fac. Multumesc.

      Ștergere
    2. Cu siguranţă; îmi plac nespus instantaneele! Ori de căte ori pot şi am la îndemână aparatul încerc să surprind natura.. (mărturisesc că şi eu am "microbul" fotografiatului :) ... deh..) Am să revin cu plăcere şi asta pentru că mă încarcă cu pozitivitate! A propos... am reţinut un element din componenţa reţetei tale de ketch-up... oregano.. o să-l adaug şi eu curând la ceea ce prepar, de regulă, un pic mai picant.. O toamnă prosperă (chiar dacă un "piculeţ" cam rece) pentru a ne putea bucura de ceea ce lentila magică a camerei poate surprinde...

      Ștergere
  2. Ce poze frumoase! Si eu iubesc copacii imbracati in culori de toamna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Vulpita! Culorile toamnei sun asemanatoare culorii tale!:)

      Ștergere
  3. Abia astept sa merg la munte ca sa vad copacii in culorile toamnei.Frumoase imaginile pe fondul cerului albastru.Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti doresc sa ajungi cat mai repede! Pana atunci te sfatuiesc sa mergi pe valea Ialomitei . O sa te bucuri de culorile toamnei !

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)