Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 15 septembrie 2013

CHINDIA DIN NOU !

Am primit de la sotul meu o carte :" The complete idiot's guide" de Steven Greenberg  despre fotografia digitala . Am apucat azi noapte sa citesc din ea si am inceput sa am putin habar de ceea ce inseamna sa faci o fotografie reusita . Sunt la inceput cu cititul si am incercat sa pun in practica cele invatate. Si unde e cel mai la indemana loc ? In Chindia . Asa ca am luat-o pe Maya  si am plecat . Am petrecut in Chindia  doua ore dimineata si doua ore dupa amiaza .De dimineata am incercat sa fac fotografii cu insecte



cu  licheni pe scoarta copacilor






















In timp ce eu ma chinuiam sa fotografiez o furnica Maya a devenit foarte deprimata .



















Asa ca, dupa doua ore, am plecat acasa . La intoarcere , pe centrul vechi , am intalnit-o pe Maria-Elena, o batrana care sustinea ca are 90 de ani si care  vorbea cu tinerii spunndu-le :   "si eu am fost ca voi "!


















Cand s-a apropiat de mine i-am cerut voie sa-i fac o fotografie. Initial nu a vrut, apoi  s-a gandit  ca daca-mi da voie  o sa-mi creasca  norocul,  asa ca a acceptat! :)   Mi-a zis ca o cheama Maria -Elena , ca e bolnava si ca are 90 de ani . Avea niste ochi albastri patrunzatori . 


















Dupa amiaza am facut poze in asfintit  . Cred ca au iesit frumoase . Va arat numai cateva .


































Sunt doar cateva din pozele de azi . Sper sa va placa . Nu ezitati sa va spuneti parerea la comentarii !:) 

2 comentarii:

  1. Frumoase imagini.Eu am tot citit,dar la varsta mea retin mai greu si nu am rabdare sa stau sa fotografiez,o fac la intamplare,mai ales ca mi-am ales un aparat mai pretentios cu tinuta,credeam ca ies poze mai bune,decat cu unul digital normal.Insectele sunt la inaltime.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aplic metoda ...omul cat traieste invata! :) . Citesc seara , aplic dimineata! . Daca uit , mai citesc odata . Asa imi tin si creierul activ :) .

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)