Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

marți, 25 februarie 2014

Marea furioasa

In ultimele zile nu prea am avut dispozitia sa fac fotogtafii proaspete. Vreo doua zile am avut nasul cam ca al lui Pinocchio.
Cautand prin arhiva o fotografie care sa se incadreze in tema Water World Wednesday, am gasit cateva fotografii pe care le-am facut in urma cu vreo doi ani , in Genova. Am petrecut atunci cateva zile extraordinare impreuna cu Ile ,care pe vremea aia era la studii acolo. Mi s-a parut un oras frumos desi putin cam inghesuit.
 Era prin aprilie dar am prins cateva zile insorite asa ca am facut o mica plimbare pe faleza Marii Liguriei. Marea era cam agitata asa ca a fost um bun prilej sa facem fotografii .  Si cum plaja nu prea exista asa ca pe la noi , ne-am asezat pe niste pietre si ne-am bucurat de soare si de intinderea albastra.
Valurile se spargeau de pietrele aflate la mal si daca nu erai atent te alegeai cu o baie buna.Postarea participa la Water World Wednesday, Outdoor Wednesday


7 comentarii:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)