Ileana draga, ce amintiri ai rascolit in mine! :) in fiecare toamna faceam cate 20-30 borcane de "heciumpeci" marmelada de macese. Si ce buna eraaaaa! Foliseam chiar si la gatit cate o lingura din marmelada ( la sosurile cu bulion in general) nu doar la clatite si pe paine. Ah, prefersta mea era combinatia gemului cu branza topita! :) Nu am mai facut de 13 ani! Happy WW!
Anul asta m-am rasfatat cu macesele. Nu am facut chiar 20 de borcane de gem pentru ca e destul de migalos de facut. Cred ca doar vreo 12 , dar am facut si cateva borcane de sos. E de consistenta bulionului de rosii dar..are un gust dulce acrisor f. bun. Ca sa nu mai spun ca astept sa se faca vinul :). Mai dureaza ceva timp! apoi va invit la un pahar de vin! Happy WW!
Esti foarte harnica,pentru ca acest gem cred ca este destul de complicat de facut.De la cules macese ,pana a-l pune la borcane.Eu n-am facut niciodata.Avem pe cineva langa Sibiu si-l luam facut.Sunt o lenesa.Sunt o multime de fructe de padure anul asta si nu am cules nimic.Toate bune,
Un drum cu spini ;) Fotografiile sunt foarte resuite. Imi place mult incornorata aceea. E bestiala! N-am vazut niciodata o astfel de maceasa. :) Happy WW, draga Ileana!
Mi-a lasat gura apa cand am citi titlul. Imi place tare, tare mult gemul de macese.
RăspundețiȘtergerePofta buna! Si o zi frumoasa! :-)
Pai ca sa zic Alex! Iti ofer o ... lingurita de gem :)) ! Asa de pofta!
ȘtergereHappy WW!
Sărut mâna! :-)
ȘtergereIleana draga, ce amintiri ai rascolit in mine! :) in fiecare toamna faceam cate 20-30 borcane de "heciumpeci" marmelada de macese. Si ce buna eraaaaa! Foliseam chiar si la gatit cate o lingura din marmelada ( la sosurile cu bulion in general) nu doar la clatite si pe paine. Ah, prefersta mea era combinatia gemului cu branza topita! :)
RăspundețiȘtergereNu am mai facut de 13 ani!
Happy WW!
Anul asta m-am rasfatat cu macesele. Nu am facut chiar 20 de borcane de gem pentru ca e destul de migalos de facut. Cred ca doar vreo 12 , dar am facut si cateva borcane de sos. E de consistenta bulionului de rosii dar..are un gust dulce acrisor f. bun. Ca sa nu mai spun ca astept sa se faca vinul :). Mai dureaza ceva timp! apoi va invit la un pahar de vin!
ȘtergereHappy WW!
mmm...mereu am visat sa-l gust,ador gidtul dulce acrisor pe care spui ca-l are :)
RăspundețiȘtergereUffff ! V-am facut pofta la toti! :)
ȘtergereO seara frumoasa!
Esti foarte harnica,pentru ca acest gem cred ca este destul de complicat de facut.De la cules macese ,pana a-l pune la borcane.Eu n-am facut niciodata.Avem pe cineva langa Sibiu si-l luam facut.Sunt o lenesa.Sunt o multime de fructe de padure anul asta si nu am cules nimic.Toate bune,
RăspundețiȘtergereE intr-adevar cam migalos dar merita efortul!
ȘtergereO seara buna!
Un drum cu spini ;)
RăspundețiȘtergereFotografiile sunt foarte resuite. Imi place mult incornorata aceea. E bestiala! N-am vazut niciodata o astfel de maceasa. :)
Happy WW, draga Ileana!
Pe incornorata eu am numit-o " tepoasa". Nici eu nu am mai vazut pana acum . Am pus-o la uscat s-o pastrez!:)
ȘtergereHappy WW Elly ! O seara frumoasa!
Superbe imagini de toamna!
RăspundețiȘtergereO seara cât mai plãcutã îti doresc!
Noapte buna Iulisa!
ȘtergereMultumesc Liviu.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa si tie!