Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

marți, 13 octombrie 2015

S-a facut dreptate!!

Ziua de azi este deosebit de importanta pentru mine. Dupa un proces destul de lung, sunt fericita ca in sfarsit s-a facut dreptate. A fost un proces complex nu pentru ca n-as fi avut dreptate, ci pentru ca in Romania nu exista un precedent. Acum exista unul!!!
 Am castigat procesul cu SC. Swarco-Vicas!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mai exista judecatori cinstiti si curajosi! Acum ascult Andre Rieu! :)


Poate ca ar trebui sa dau cateva detalii. Sc Swarco -Vicas este societatea la care am lucrat de la terminarea facultatii in 1983 si pana m-am pensionat in 2010, fortata fiind de imprejurari. Din pacate in timpul in care am lucrat in societate, din cauza mediului toxic m-am pricopsit cu o boala profesionala. Mi-au trebuit aproape trei ani de zile sa demonstrez ca societatea nu-si respecta obligatiile in ceea ce priveste securitatea muncii. Poate ar fi cazul sa ia si austriecii cateva masuri  si sa mai investeasca si ei in sistemele de ventilatie din atelierele de productie. Nu am facut o statistica, dar multi dintre colegii mei se afla deja in lumea de dincolo!  Oare o fi doar o coincidenta faptul ca rata de disparitie a celor care au lucrat la Swarco-Vicas e putin mai ridicata?? Petrana, Viorel, Luci, Geta, azi ma gandesc la voi mai mult ca de obicei! Dumnezeu sa va aiba in paza lui!

3 comentarii:

  1. Iti trimit un gand bun si urari de sanatate.
    Si dupa atata furtuna sper sa vina zile linistite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc! A fost o lupta destul de indelungata. Sunt linistita ca s-a terminat! :)

      Ștergere
  2. Ma bucur pentru tine ca ai obtinut rezultatul in favoarea ta si ca ai avut rabdarea necesara .Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)