Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 29 mai 2015

Irisi si libelule

Exista in parc un mic ochi de apa situat in apropierea ruinelor. Printre pietrele aflate de jur imprejurul apei sunt multe plante, printre care si irisi. V-am aratat in alta postare  unde este zona respectiva. Daca ati pierdut postarea puteti vedea aici. :) 


 In timp ce ma straduiam sa fotografiez irisii au aparut doua  libelule care zburau intr-un du-te vino continuu, deasupra lacului. La un moment dat una s-a asezat pe un iris situat  in partea opusa fata de unde eram eu cu Maya si cu sotul.
M-am hotarat sa ma deplasez  acolo. Trebuia sa ma misc repede daca voiam s-o mai "prind". In graba, am alunecat pe pietre si am ajuns cu picioarele in apa. :)) Am reusit sa ma echilibrez repede si sa evit o cadere mai drastica. Noroc ca aveam asupra mea doar mica me compacta. Nu stiu cum ar fi fost daca aveam in mana DSLR-ul  echipat cu un obiectiv macro care atarna destul de greu. Poate acum vorbeam despre el la timpul trecut!! In fine! Am ajuns langa zona unde era libelula. Bine-inteles ca a zburat cand m-a simtit. M-am asezat langa tulpinile de irisi  si am asteptat nemiscata, cu camera pregatita! Am avut noroc! S-a intors si mi-a oferit o sedinta foto !:) La final am zis ca a meritat sa cad in apa pentru exemplarul asta minunat. Arta merita sacrificii, nu?!:) 

 Linking to  Saturday's Critters, rubrica gazduita de Eileen.

3 comentarii:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)