Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 15 mai 2015

Din nou pe Valea Ialomitei

Nu mai ajunsesem pe Valea Ialomitei cam de multisor. De obicei mergeam singura la plimbare si ajungeam pana la cascada. De fapt nu singura, ci insotita de Maya. Ultima data cand am ajuns in zona  insa, mi s-a parut ca intr-un anumit loc pe traseu , se intampla "lucruri". Nu ma intrebati ca nu detaliez! Poate mi s-a parut doar. Am decis sa nu mai merg neinsotita desi imi place sa ascult zgomotul produs de apa.
Astazi, domnul meu a avut timp mai mult asa ca am hotarat sa facem o plimbarica pana la cascada. A fost super relaxant. Din pacate , faleza  este putin mai "deteriorata" fata de cum era ultima data. Malurile raului s-au surpat  destul de mult. Dar gata cu vorbaraia ca oricum nu sunt prea buna la spus povesti. Mai bine va arat ce fotografii am facut! :) Cateva din fotografii sunt facute de domnul meu, cateva sunt facute de mine (penultima si ultima cu mica mea compacta Samsung ST 500 ).
 Faleza surpata. 


 Malurile surpate

Cascada 

 Bineinteles ca au aparut si pescarii .
 Apropo, ati observat ca m-am tuns??
Sotul in ...actiune! In ultima vreme s-a "contaminat" si el cu microbul fotografiei! :)


 Skywatch Friday

4 comentarii:

  1. Looks like a fun outing. I love your cute Maya and the pretty skies.. Have a happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  2. Beautiful photos, unfortunately I can't understand the text !

    RăspundețiȘtergere
  3. Wonderful location for a walk and some photography!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)