Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 5 martie 2015

Harmalaie in stil..... Hitchcock

Mi s-a intamplat de multe ori , asa cum cred ca ati observat din postarile mele, sa ma aflu in parc la ora asfintitului. De fiecare data am auzit   galagia facuta de ciorile care se intorceau la cuiburi. Niciodata insa nu a fost atata zgomot ca acum doua zile. Nu se stie din ce motiv, pasarile erau extrem de agitate. Sa fi fost un semn ca vremea se va schimba? Sa fi fost vreun semn ca se apropie luna plina? Nu stiu. Cert este ca m-am simtit ca in filmul ”Pasarile” al lui Alfred Hitchcock. De ce? Va las sa va dati seama singuri! :)

Nu este tocmai o postare pentru Good Fences, dar m-am decis sa inscriu totusi postarea la rubrica de azi! E totusi un gard in fotografie, nu-i asa? :)

5 comentarii:

  1. This is a beautiful picture, even though it
    really gives an Alfred Hitchcock feeling :))
    And they even fenced in some water :D
    Have a beautiful evening
    【ツ】Knipsa

    RăspundețiȘtergere
  2. It does look like a scene from the Hitchcock movie" The Birds" Pretty sunset and fence capture! Have a great evening!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh my that is a bunch of birds for sure. I think this is a fantastic shot. Loving the evening lighting, the curve of the fence, all the birds.

    RăspundețiȘtergere
  4. That is an amazing sight and sky but I was terrified when I saw the film "Birds"

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)