Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 14 noiembrie 2014

Eu cu cine votez?

 Orasul asta e prea mic pentru zgomutul facut de cei care incearca sa ma convinga sa votez cu candidatul perfect! Unul "mai perfect" decat celalalt!! Mare dilema pe capul meu, pentru ca nu mai am incredere in niciunul! Eu cu cine sa votez? Daca votez cu Iohanis se cheama ca sunt intelectual, nu-i asa? Daca votez cu Ponta sunt doar...pensionar. Ce sa fac insa daca nu am un candidat pe care sa-l votez in calitatea mea de pensionar intelectual?
 Astazi a fost cea mai zgomotoasa zi! Unii urlau din masina  "Votati Ponta"!
Altii urlau  din strada "Votati Iohannis"! Si culmea! S-au intalnit sub gemul meu! Era o harmalaie de nedescris care m-a facut sa ies pe balcon sa vad ce se intampla. M- am lamurit imediat. Sustinatorii lui Iohanis  ii huiduiau pe cei din masina lui Ponta! :) 

Astept cu nerabdare sa se instaleze linistea in oras! Pana duminica ma tot intreb : Eu cu cine sa votez?
ORA 19:45 
Daca mai aveam vreun dubiu, dupa interventia din seara asta, Basescu  m-a convins ca Iohannis e omul lui. Categoric nu voi vota cu un om al lui Basescu . Ma mai gandesc daca merg sa votez cu  Ponta.

2 comentarii:

  1. Eu votez Ponta.De ce?Pentru ca PSD a furat, dar a mai lasat si la oameni, iar PNL a taiat tot ce se putea taia. Noroc cu Ponta care a venit si ne-a mai dat la salarii din cei 25% luati cu nesimtire de gasca lui BASE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa discursul din seara asta , Basescu m-a convins ca Iohannis e omul lui. Asa cum am spus in completare nu voi vota un om al lui Basescu. Mai rau e ca si in spatele lui Ponta sunt multi , multi care nu-mi plac.

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)