Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 10 noiembrie 2014

Atelierul

In urma cu putin timp am descoperit "Atelierul de icoane pe sticla". Posesorul acestui atelier este o persoana draga mie. Multi ani a renuntat la aceasta pasiune. Acum constat cu bucurie ca a reinceput sa picteze. Mie personal imi plac foarte mult icoanele pe care le realizeaza. Imi plac pentru ca una din icoanele realizate in cadrul "Atelierului"acum multi ani a ajuns in casa mamei, si acolo se afla si acum . Sta sa vegheze asupra casei care se afla intr-o stare avansata de degradare . Nu am avut forta sa stric altarul mamei. Icoana din stanga , cu Maica Domnului, a fost pictata in cadrul  "Atelierului"
 
Imi plac pentru ca o  alta icoana se afla in casa mea. Imi plac pentru ca mie mi se pare destul de complicat sa realizezi astfel de icoane, mai ales atunci cand nu ai facut niciun fel de studii de pictura. Imi plac pentru ca mi se par frumos si ingrijit realizate. Si cine stie, poate ca la un moment dat va incepe sa realizeze si altceva decat icoane
Voi ce parere aveti?
M-as bucura daca voi, vizitatorii mei, ati vizita Atelierul si i-ati lasa cateva cuvinte de incurajare! Nu am acceptul  sa fac asta dar sper sa nu se supere daca imi doresc ca Atelierul sa fie vazut! Chiar daca nu recunoastem, toti ne bucuram daca munca noastra este vazuta.
Catching  light

Un comentariu:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)