Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 27 octombrie 2014

Scurta scrisoare catre mama

Draga mama,

 Sa stii ca mi-e dor de tine! Azi ar fi trebuit sa te sarbatorim. Nu am facut-o niciodata asa cum ai fi meritat. Ani de zile asteptai sa vin sa te vad si eu nu veneam. Te rog sa ma ierti ca te-am lasat sa astepti. Nu ti-am spus niciodata ca-mi era greu sa ma intorc acasa, dar stiu sigur ca ti-ai dat seama care e motivul. Nici acum nu merg  prea des acolo, desi imi doresc. Lucrurile nu se schimba niciodata, nu-i asa?
Am inteles ca  vorbesti cu Ile mai des decat cu oricine altcineva, pentru ca ea a fost singura care ti-a cerut asta. Eu nu m-am gandit sa te rog sa vii din cand in cand sa vorbim. Poate esti suparata ca eu ti-am dat voie sa pleci acolo de unde nu te mai poti intoarce. Iti amintesti de ultima zi cand am fost impreuna si ti-am spus ca poti sa pleci la nepoata ta pentru ca ai stat destul cu noi? Nu voiam sa te chinui prea mult. Si tu, ca o mama buna m-ai ascultat.
N-am stiut niciodata sa scriu scrisori, nici acum nu stiu. Vreau doar sa-ti mai spun ca ma gandesc zilnic la tine si la Semiramis. Sper sa va fi intalnit si sa va fie bine acolo unde sunteti. Va iubesc pe amandoua!

3 comentarii:

  1. Si eu am condus-o pe mama in Martie, spre acelasi drum de unde nu se mai poate intoarce.
    ... Imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mama a plecat de 7 ani. Astazi ar fi implinit 83 de ani. In fiecare an pe 27 octombrie amintirea este mai dureroasa. Imi pare rau pentru mama ta!

      Ștergere
  2. Un tribut sensibil! Un gand bun pentru tine!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)