Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 5 septembrie 2014

Zilele orasului Targoviste (I)

Printre manifestarile din cadrul Zilelor orasului s-a aflat si - Deschiderea Salonului Editorial I. H. Radulescu- care s-a desfasurat in aer liber.  Salonul editorial doreşte să faciliteze contactul publicului dâmboviţean cu oferta de carte a celor mai importante edituri din ţara. Se pare ca si soarelui ii place cartea , pentru ca si-a facut aparitia pe cerul Targovistei. Lume , nu grozav de multa. Fotografi ...cu duiumul! :) De la mare distanta am facut si eu cateva fotografii.





 Printre cei prezenti  s-au numarat primarul orasului, viceprimarul, reprezentantul Arhiepiscopiei Targoviste si altii pe care eu nu-i cunosc .

Un comentariu:

  1. Eu n-am ajuns la acest moment si nici aseara cand am fost prin oras n-am ajuns ca i se facuse sotului foame si a trebuit sa mergem acasa.
    Domnisoara din imagini se numeste Agnes Erich si este actualul director al Bibliotecii Judetene.A fost profesoara mea la Universitatae :D Nu stiu daca s-a mai schimbat in anii avestia,dar era o tipa de nota 10.

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)