Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

marți, 19 august 2014

Inspiratia de azi!

E un lucru stiut ca merg aproape in fiecare dimineata in Chindia. Maya e responsabila cu asta. Si asa cum banuiti  in fiecare dimineata particip la spectacolul oferit de picaturile de roua.Ati mai vazut AICI fotografii. Este extraordinar universul dintr-o picatura cu un diamertu de numai 2 mm. Initial am vrut sa fotografiez aceasta floare pe petalele careia se afla roua diminetii in care se reflecta cerul. Dar cum planurile se schimba.... in obiectiv mi-a aparut mai intai o picatura aflata pe un fir de iarba din fata florii. Vedeti mai jos ce am vazut reflectandu-se in acea picatura! :) Nu am avut trepiedul cu mine asa ca m-am chinuit putin pana am reusit sa obtin cateva fotografii acceptabile.


 Nature notes


Si pentru ca azi e ziua melomanilor hai sa ascultam si putina muzica! pentru asta vizitati-l pe SoriN, gazda melomanilor de azi!

12 comentarii:

  1. Sunt grozave, mi-as dori si eu un aparat ca al tau sa pot scoate astfel de minunatii.Cu al meu de-abea pot poza decent o buburuza si aia mai de aproape. Pupici, si multumesc pentru sustinerea in concurs!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! Poate castigi concursul si iti iei si tu unul . Bafta!

      Ștergere
  2. Lovely blooms and gorgeous captures of the droplet. The reflection captures are amazing.. Have a happy day.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clasica melodia, imi place re-interpretarea! Fotografiile sunt cu adevarat frumoase, n-am reusit niciodata sa pozez in macro-, nu ma pricep!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In urma cu un an, eu nici nu auzisem de fotografia macro!! Aveam alte preocupari. Mi-a placut fotografia dintotdeauna, insa nu am avut posibilitatea sa ma ocup de asta pana acum un an si nici nu m-am documentat. Acum incerc sa invat cat mai multe despre acest domeniu vast! Fiind pensionara, am mai mult timp sa ma ocup de lucrurile care imi fac placere. Daca reusesc sa fac o fotografie care sa fie apreciata si de altii, sunt bucuroasa!

      Ștergere
  4. What a precious photo of the drop of water - beautiful capture.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh wow, the reflections are stunning!

    RăspundețiȘtergere
  6. De frumoase imagini ai parte dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Superbe cadre, iar piesa e o incantare! Am zis ca o sa-mi iau si eu un obiectiv de macro si trepied si telecomanda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oh wow! Wonderful macros of the droplets and the reflection is an inspiration for sure. Love your photos ...Michelle from Nature Notes...

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)