Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 11 iulie 2014

Rondul de dimineata!

Zilnic, stolul de porumbei zboara in jurul turlei bisericii din apropiere. E ca un ritual pe care il fac la ivirea zorilor. In ultima saptamana cerul a fost inorat, a plouat si a fost multa ceata pe ealurile in jur. Sper ca in weekend sa fie vreme mai frumoasa.


 Linking to: Skywatch Friay

5 comentarii:

  1. Buna draga mea. Ultima imagine imi place foarte mult. Ziceai ca cei din Romania te viziteaza mai rar, cred ca este vorba de timp, multa lume a intrat in concediu, e vara. Si eu am multe de facut, acum sunt insa in concediu mai lung(lucrez in invatamant) si incerc sa recuperez ce am pierdut pe blog. Imi place aici, pe blog am gasit oameni frumosi ca tine, care imi arata zilnic o parte din ei. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. cât ma bucur ca "ai ochi" sa observi asetfel de "amanunte"!
    De la geamul biroului meu am vedere spre cea mai inlata cladire din oras (158 metri) si spre exemplu eu am observat ca toamna, ciorile fac zilnic si în acelasi interval de ore, ture de zbor in jurul acestei cladiri... Fascinant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pretty captures of the flock in birds in flight! Great sky captures.. Happy weekend to you!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)