Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

miercuri, 25 iunie 2014

Saarburg Waterfall

De ceva timp am parasit Targovistea . Acesta este motivul pentru care va propun sa descoperiti impreuna cu mine zona in care ma aflu si pe care eu o descopar incetul cu incetul . Stiu ca am intrat in contradictie cu ideea initiala sugerata de titlul blogului, dar nu pentru mult timp. Deci hai sa
                                                " Descoperiti Saarburgul cu mine!"
Au trecut deja doua luni de cand sunt aici. Nu am venit in excursie. Motivul deplasarii mele a fost in principal Eva. Dar , bineinteles ca profit de timpul liber petrecut aici si hoinaresc ( la propriu) impreuna cu Maya , incercand sa descopar cat mai multe despre aceasta asezare. Nu pentru a oferi informatii , pentru ca nu am timp de documentare, ci pur si simplu pentru propria mea placere. Am mai spus si alta data. Este un blog personal in care eu postez ceea ce ma impresioneaza intr-o anumita zi, nu este un blog de calatorie , nu este un blog in care sa gasesti informatii utile. Este un blog in care eu postez fotografiile pe care le fac( mai bune sau mai proaste) ca un amator ce sunt. Daca cei care veniti aici apreciati ceea ce vedeti , eu ma bucur , daca nu apreciati asta este alta problema care nu e a mea .
Am descoperit acum cateva zile, chiar in mijlocul orasului vechi, o cascada. Auzisem de ea dar inca nu gasisem timp sa ajung acolo. Este o cascada construita artificial  A fost putin cam greu de descoperit pentru ca este ascunsa pe o strada laterala ingusta. Dar a meritat efortul!  Zona e imprejmuita cu garduri de protectie , iar de o parte si de alta sunt terase unde fiecare se poate racori cu ce doreste! Nu rezist tentatiei de a va arata privelistea care se vede printre cladirile ce inconjoara zona!

Linking to  Water World Wednesday, 


16 comentarii:

 1. I have never seen a waterfall like this before.

  RăspundețiȘtergere
 2. What a wonderful find that probably only the locals know about. It is very unusual and so peaceful looking where they kayaks are floating. Wonderful photos!

  RăspundețiȘtergere
 3. What a great spot. I really like how the waterfall is intergrated into the rest of the infrastructure.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nice shots! How I would love to see this in person. I've also always loved water wheels (or whatever they're called).

  RăspundețiȘtergere
 5. wow! a beautiful place! rushing water, water wheels, nice fencing, window boxes of blooms - all beautiful!

  thanks for linking this, ileana!

  RăspundețiȘtergere
 6. Such an odd place to build an artificial waterfall, in the middle of a village or town. but it is beautiful and interesting.

  RăspundețiȘtergere
 7. Wow, every view better than the photo before. Amazing location.

  RăspundețiȘtergere
 8. What a beautiful and unique place!

  RăspundețiȘtergere
 9. Gorgeous area. It's amazing how the kayakers get in there. beautiful area.

  RăspundețiȘtergere
 10. Lovely series on the waterfalls. It is a cool place to go kayaking.. Thanks for sharing, have a happy weekend!

  RăspundețiȘtergere
 11. I loved seeing your scenic photos, the homes, and especially the window boxes filled with flowers.

  RăspundețiȘtergere
 12. What a wonderful series of shots of this river and waterfall though this place.Lovely to be sitting at a cafe listening to the water going by. You certainly needed that fence there.

  RăspundețiȘtergere
 13. Oh my gosh I would be scared to look over that railing/fence (fear of heights) but wow what a great place. You got some fabulous photos.

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)