Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 1 iunie 2014

Hai hui pe strazile din Saarburg.

O noua zi insorita. Pe la ora 4 dupa amiaza , am plecat de acasa hotarata sa vizitez castelul medieval. Dar cum , de cele mai multe ori,"socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa", nu am mai ajuns. Am mai spus pe aici ca in ceea ce priveste plimbarea , Maya este cea care decide. :) Dupa ce am admirat sosirea vaporasului


 si ne-am oprit putin pe pod si am admirat frumusetea locului,
 am trecut de tunel. Ar fi trebuit sa urcam pe deal pe straduta din dreapta fotografiei de mai jos

 dar Maya  a refuzat si s-a indreptat spre stanga. A fost perfect , am vazut si eu cam ce s-a intamplat ieri in oras. Si o sa va arat si voua celor care treceti pe aici.
Am mers pe straduta din imagine pana am ajuns la un sens giratoriu. Aici erau adunati mai multi tineri asezati pe jos, fiecare avand cate un pahar in mana. La un moment dat a inceput sa cante muzica , moment in care tinerii au inceput sa mute  paharele de la unul la celalalt in ritmul muzicii. S-au mutat apoi in jurul sensului giratoriu . Aici au repetat cele intamplate mai inainte , cu deosebirea ca au inceput sa si strige ceva! :)) In centru era un tanar care a dat startul la strigaturi!Pentru cei ce cunosc germana , aveti un filmulet! 
Dupa ce au terminat s-au risipit, iar eu si Maya am mai hoinarit putin pe strazi, apoi ne-am indreptat spre casa. Deja se lasa seara si umbrele deveneau tot mai intinse pe strazi! 

8 comentarii:

 1. What a great activity and you made some lovely images of the whole event.

  Mersad
  Mersad Donko Photography

  RăspundețiȘtergere
 2. Looks like a fun time. I would like to take the river cruise.. Have a happy week!

  RăspundețiȘtergere
 3. Hi Ileana,

  Thanks for sharing your blue today.

  I fixed your link.

  Happy Blue Monday!

  RăspundețiȘtergere
 4. Such beautiful and brilliant blue shots! I was a pleasure to stop by and say hello. I hope you will visit me soon. Enjoy the week.

  RăspundețiȘtergere
 5. Lovely scenery and charming town.

  RăspundețiȘtergere
 6. Lovely photos! The river would be fun to see!
  Happy Blue Monday!
  Sonya

  RăspundețiȘtergere
 7. Fascinating trip!! Boom, Bobbi, and Gary.

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)