Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 5 iunie 2014

Azi va invit la padure!

De ceva timp am parasit Targovistea . Acesta este motivul pentru care va propun sa descoperiti impreuna cu mine zona in care ma aflu si pe care eu o descopar incetul cu incetul . Stiu ca am intrat in contradictie cu ideea initiala sugerata de titlul blogului, dar nu pentru mult timp. De aceea va propun sa ......
                                           " Descoperiti Saarburgul cu mine!"
V-am mai spus cred ca in Saarburg predomina culoare verde. Dealurile din jur sunt acoperite cu paduri . Nu este mult de mers pentru a ajunge in mijlocul padurii, din zona unde locuiesc. Deci la drum spre padure azi! Nu am ghid dar sunt indicatoare care te indruma, iar Maya e experta in a gasi indicatoarele .

 Ajung la o intersectie. In sus ajung la stadion  asa ca am luat-o spre dreapta sa vad unde ajung! :)
Mai sus , in stanga este tarcul cu caprite pe care vi l-am aratat. La vreo 500 de metri  in dreapta, incepe padurea . Chiar pe stanga, la intrarea in padure, este o casa , care insa e ascunsa de copaci . Este insa vizibil gardul care inconjoara proprietatea. Mi-as dori sa locuiesc la marginea padurii! :)



 Pornesc mai departe . E cam pustiu pe aici!


 Am ajuns apoi intr-o zona destinata copiilor ( cel putin asa am dedus din indicatorul aflat acolo)

 In stanga era o intrare foarte interesanta.

Nu am intrat pentru ca nu stiu daca as fi avut voie, cu atat mai mult cu cat Maya ma insotea. Am remarcat insa indicatorul!
 De aici  erau mai multe directii de mers . Eu am luat-o in stanga spre inima padurii sa vad ce mai gasesc. Dar acum ma opresc aici . O sa va arat joia viitoare ca am mai gasit prin padure!

Linking to:

11 comentarii:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)