Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 10 mai 2014

Eleganta in doi

Ei bine , pe Ialomita nu avem lebede dar aici , pe Saar, lebedele sunt la ele acasa . Pe cele mai multe le-am gasit intr-un fel de canal, care afla pe partea dreapta a raului,  si care este in directa legatura cu acesta . N-as putea sa spun daca  a fost creat artificial tocmai pentru a adaposti aceste minunatii, dar aici am vazut cele mai multe exemplare.  Astazi am facut cunostinta cu aceasta eleganta pereche , care atunci cand m-au vazut s-au indreptat catre mal. Cred ca  sunt obisnuite cu oamenii si asteptau ceva mancare. S-au infoiat putin cand Maya a inceput sa latre la ele! Ne-au intors politicos spatele si au plecat la fel de elegant cum au venit.

Camera Critters

http://4.bp.blogspot.com/-ych1aWiHANY/U0rS1LIHX_I/AAAAAAAAXU8/PpMQjPyIjL0/s176/Saturday%2527s%2BCritters_2.jpg


 Saturday's Critters, Camera-Critters,


7 comentarii:

 1. They're such elegant birds. Have a great weekend.

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello lleana, The swans are elegant looking birds. Beautiful photos. Thank you for linking up with my critter party! Have a happy weekend and Mother's day!

  RăspundețiȘtergere
 3. I miss these GORGEOUS swans we used have in our city park so much!!! Beautiful pictures; Great elegant birds, aren't they♡♡♡

  Sending you Lots of Love and Hugs from Japan, xoxo Miyako*

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce poate fi mai frumos și mai alegant decât această pereche de lebede grațioase? Sunt păsări minunate. Nu degeaba le întânim și în balet.
  Foarte frumoase poze.
  O duminică frumoasă! :-)

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)