Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 21 februarie 2014

Monumente istorice pe strada mea -Biserica Sfantul Nicolae Andronesti- 2

Despre biserica Sfantul Nicolae Andronesti am scris aici. Motivul pentru care revin cu o noua postare este un comentariu facut de un distins anonim.
"Anonim20 februarie 2014, 09:46
mi-ar placea sa postezi si o fotografie nocturna...
RăspundeţiȘtergere
Răspunsuri

Ileana20 februarie 2014, 15:28
O sa incerc . Nu prea merg noaptea prin oras singura! Cu prima ocazie voi reveni cu o fotografie!
Ștergere
Răspundeţi

Anonim20 februarie 2014, 15:45
v-am trimis cateva fotografii"
Dupa multe cautari am gasit fotografiile pe Facebook .

Si cum nu puteam sa nu onorez o promisiune , am asteptat sa se intunece si impreuna cu jumatatea mea am plecat sa facem fotografii " nocturne". Nu m-am simtit foarte comfortabil pentru sa trecatorii se cam uitau la noi . Iar un domn ne-a intrebat ce facem acolo . Asta e ! Nu am facut nimic rau . Doar cateva fotografii .



Acum vreau sa va arat fotografiile pe care le-am primit impreuna cu urmarorul mesaj:
Buna ziua. Ma numesc (numele nu-l fac public ,pentru ca nu am cerut acceptul), si m-am bucurat sa descopar fotografiile unei biserici de care eu sunt foarte atasat...Adaug cateva fotografii, fara prea mare valoare dpdv al executiei, dar cu mare valoare sentimentala...Etape care inseamna, fiecare in parte, munca, rasplatita insa cu imagini de felul celor surprinse de dumneavoastra....
Thursday 4:55pm




 Dupa cum se vede din data de pe fotografii , acestea sunt facute inainte de lucrarile de restaurare! Multumesc distinsului domn pentru aceste fotografii extraordinare . 
Sper sa va placa fotografiile pe care le-am facut in aceasta seara. Fotografiile sunt facute din strada si incadrarea nu este cea pe care mi-as fi dorit-o astfel incat sa se vada frumusetea bisericii.
  InSPIREd Sunday, 

10 comentarii:

  1. bună dimineaţa! sau cel puţin aşa cred. că sunt treaz! excal ca Moromete când a văzut cămila: aşa ceva nu există!
    morometele din mine se referă la culori!

    RăspundețiȘtergere
  2. "exclam"!!! :) e clar, încă nu sunt treaz!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un monument încărcat de istorie. Sunt mlte biserici foarte vechi în Târgovişte. Este o idee bună să fie promovate pentru a fi cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Alex! Eu incerc atat cat pot ( pentru ca nu dispun de multe informatii ) sa prezint fotografiile acestor monumente, asa cum le vad eu! Nu stiu cata promovare pot eu face. Pentru asta cred ca sunt site-uri specializate. Oricum , daca oamenilor le place ceea ce fac eu aici, ma bucur.

      Ștergere
  4. great shots. love it in the snow. ( :
    happy weekend!!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)