Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 21 decembrie 2013

Lampionul


Dupa ce am terminat aranjatul prin casa, m-am gandit sa fac un pic de ordine printre fotografii . Sunt ele  aranjate in functie de datele cand le-am facut dar as fi vrut sa le ordonez pe categorii . Nu am sanse de izbanda! Nu mi-ar ajunge timpul ramas pana la Craciun asa ca am renuntat. Am gasit insa cateva fotografii cu care m-am jucat putin si pe care nu-mi amintesc sa le fi pus pe aici asa ca am ocazia azi! Cred ca se potrivesc pentru rubrica de azi. Am cules lampioanele de pe valea Ialomitei , asta toamna , cu ideea sa fac un aranjament de Craciun. Inca mai am lampioanele dar nu am facut inca aranjamentul!












































linking to : Orange You Glad It's Friday

6 comentarii:

  1. Nu e carnivora ! Nu stii planta ? E o planta ornamentala. Fructul e asemanator cu rosia . Se numeste floarea lampion sau papalau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Carnivorous?! Looks in the last photo as if it has teeth. Happy Holidays!

    RăspundețiȘtergere
  3. I've never looked closer at the fruit inside the lantern. They're very pretty.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pretty fruit! Glad you decided to share your photos on Orange you glad it's Friday. Thanks for joining and I hope to see you again next Friday. Merry Christmas!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)