Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

marți, 19 noiembrie 2013

Tablouri pe lac

 Stiati ca toamna e un pictor desavarsit? Eu nu am stiut pana acum cateva zile. Stiam ca poate crea tablouri minunate pe dealuri , pe campii . Dar ca poate realiza tablouri minunate pe apa, nu am stiut . Se vede treaba ca am cam fost legata la ochi, daca in atatia ani nu am vazut aceste tablouri speciale . Pentru ca nu cred ca toamna le-a pictat doar anul asta, special pentru mine . Eu le-am vazut si imi doresc sa le impatr cu voi .






Linking to:
Water World Wednesday

6 comentarii:

  1. This photos are beautiful and the reflection is awesome!

    Thanks in joining Water World Wednesday
    Kim, USA

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase fotografii! Acel colt de lac din parc imi place si mie, ca si salcia aplecata spre lac, care se vede in apropiere.
    O noapte frumoasa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu le-a pictat toamna aceasta special pentru tine....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Dumnezeu a facut altceva pentru mine . Mi-a deschis ochii sa le vad . Pentru ca sunt convinsa ca au existat si pana acum dar nu le-am vazut eu. Si mai cred ca are si Maya o contributie . Daca nu era ea nu ajungeam aproape zilnic in parc sa am ocazia sa le vad !. Te imbratisez draga Anonim! :)
      Noapte buna!

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)