Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 21 noiembrie 2013

Pescarusii

Motive de bucurie gasim chiar si in zilele triste. Asa s-a intamplat si azi. Nu este tocmai o zi fericita . Ne-am adunat cu totii sa ne luam ramas bun de la Luci.  Ea a plecat , noi am ramas. Ne-am hotarat cam greu sa trecem prin Chindia azi. Dar toate se intampla cu un  motiv.  Aveam toate nevoie  sa ne punem ordine in ganduri , asa cum a zis parca, la un moment dat, Florina . Si ne-am pus . Pescarusii , pe care azi i-am vazut pentru prima data in numar atat de mare pe lac , ne-au ajutat.
Au venit in zbor si s-au asezat deasupra lacului.
M-am bucurat impreuna cu Elena, Vivi si Florina de aceasta priveliste minunata si vreau s-o impartasesc si cu voi. Mai multa bucurie gasiti la Share the Joy!
Si pentru ca  acest moment care mi-a oferit cerul in dublu exemplar , in apa si deasupra apei , de ce nu impart si cu ein stück himmel? Aici veti gasi mai multe imagini extraordinare!

15 comentarii:

 1. Primul film e fascinat! Apa e apă sau e... sticlă?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Apa e apa draga prietene! La ora la care am ajuns noi in parc suprafata lacului era ca oglinda . Daca mai vii in vizita , o sa vezi fotografiile. Apoi au venit pescarusii si, in momentul in care s-au asezat pe lac, s-au format mici valuri . Sunt vizibile in fotografii . A fost un moment fantastic . Incep sa cred ca tot ce se intampla in parc e o provocare pentru mine :)))) Cred ca am fotografiat parcul din toate unghiurile posibile si nu credeam ca ma va mai surprinde ceva . Dar iata ca au venit pescarusii pentru a-mi oferi un subiect nou . Astept cu nerabdare sa vad ce mai descopar maine!:)
   O seara frumoasa prietene!

   Ștergere
 2. Nu stiam ca sunt pescarusi aici.Am vazut alte pasari prin parc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am mai vazut si asta vara dar numai unul . A fost si atunci o scena superba.
   Nu stiu de unde aparuse dar in momentul in care a ajuns deasupra lacului , un stol de ciori au tabarat pe el si l-au alungat ! Am martori ! :) Am reusit sa fac si o fotografie atunci dar trebuie sa vad pe unde este!
   O seara frumoasa!

   Ștergere
 3. Beautiful pond !
  Happy Thursday ! Thanks for sharing your joy !

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce imagini superbe, Ileana! Felicitari din nou!
  Pentru Vasile: apa nu e apa, e oglinda! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc Vulpita! Esti draguta ca intotdeauna de cand te-am cunoscut.
  O zi minunata !

  RăspundețiȘtergere
 6. Suprafata apei arata extraodinar. Reflexiile copacilor sunt minunate. Mi-au placut mult imaginile.

  RăspundețiȘtergere
 7. Corect: chiar şi în zilele cenuşii, "triste"... găsim posibilitatea de a vedea "partea plină a paharului"... Pozitivitate. Avem atîta nevoie!! F.f. frumoase pozele!

  RăspundețiȘtergere
 8. Beautiful skies.
  Have a nice day.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2013/11/21/en-liten-bit-himmel/

  RăspundețiȘtergere
 9. Herrliche Spiegelung im Wasser, klasse!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. I adore reflection images. These tree reflections suggest that there is a root system that mirrors the way the tree looks as it stretches to the sky.

  RăspundețiȘtergere
 11. Foarte frumoase imaginile!! te felicit!

  RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)