Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 11 noiembrie 2013

Noaptea in Targoviste

Azi cateva imagini cu Targovistea noaptea . Sunt fotografii  din zona centrului vechi al orasului si din zona in care locuiesc . Fotografiile au fost realizate la intoarcerea din parc ...deci este drumul  pe care il parcurg aproape zilnic.























Our world Tusday

12 comentarii:

  1. hmmm...
    1) superbe fotografii!
    2) ce înseamnă să vezi frumosul...
    Zic asta pentru că sunt convins că Târgoviștea e un târg ca oricare altul, bântuit de gropi, de câini fără stăpân, de clădiri neîntreținute sau de oameni sărmani... Nu, nu sunt critic sau "deștept", nu, revăd în minte imaginile din Alba-Iulia, acum un an se zbătea să intre în cursa pentru "capitală culturală", clamând Istoria... Și am făcut niște fotografii cutremurătoare cu realitatea palpabilă...
    În fine, textul e generat de prima oră a zilei de... marți! :))
    Imaginile sunt superbe!
    Bună dimineața!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa deci! E marti , e dimineata si te-ai sculat cu fata la cearsaf. Vehement nu gluma. Sper ca vehementa asta nu a fost provocata de " nevinovatele" mele fotografii. Posibil sa ai dreptate. Posibil sa fie gropi pe undeva prin Targoviste, nu te contrazic, dar 'pe traseul meu, nu le vizualizez decat atunci cand ...dupa ploaie, contin ceva apa pe care o pot folosi pe post de...oglinda , pentru reflexiile in apa . Cred ca am pe undeva o postare cu astfel de fotografii.
      In rest prietene , iti doresc o zi de marti nu prea ...: " VEHEMENTA" ! :)

      Ștergere
  2. Noapte orasele devin magice :)
    Dar si ziua, mai ales unde exista inca centre vechi, sunt la fel de frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, noaptea pare un alt oras. Iar locurile alese sunt cu adevarat frumoase. Felicitari!

    La lumina zile insa... gropile si santierul de pe strazile din micro 11 sunt devastatoare pentru nervii locuitorilor de acolo. :-(

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai fost de multa vreme in Micro 11. In 1983 cand am poposit pentru prima data in Targoviste am locuit acolo in Bl. 53 :) Acolo am devenit meloman , ascultand-o zilnic pe Gabi Lunca ! Blocul 53 era ....pe centura! :)))) Din ' 85 am plecat de acolo si am mai trecut doar cu autobuzul prin zona . Uneori chiar mi-e dor sa mai vad cum arata zona in care am locuit, dar niciodata nu mi-am facut timp .
      Noapte buna Alex!

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)