Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Maya va ureaza -Happy Weekend!

Mi-am propus ca, in fiecare zi de sambata, sa-i acord atentie Mayei  in paginile acestui blog pentru ca....merita! Ea e partenera mea de plimbari si ma urmeaza peste tot , chiar daca uneori mai oboseste. Ea ma priveste mirata  neintelegand de ce acord mai multa atentie acelui obiect negru , la care ea nu-i gaseste rostul, decat ii acord ei. Ea este atenta la toate starile mele de spirit iar atunci cand ma vede mai posomarata imediat actioneaza si ma " mangaie " cum stie ea mai bine. :) Si tot ea ma atentioneaza atingandu-mi mana cu labuta , ca e cazul sa mai las mousul jos, si sa o mangai putin. In parc este mai mereu in centrul atentiei pentru ca e cea mai mica dintre toti si nu pot spune ca asta ii place intotdeauna. La fel s-a intamplat si acum cateva zile cand ..." mama" Iuliana s-a folosit Maya pentru a vedea cat de geloasa e Dolly. Pentru oameni a fost distractie dar nu stiu cum a fost pentru catei!:)
Cand nu are cu cine se juca isi face de lucru singura









Cine e acolo?

2 comentarii:

  1. "Cine e acolo?" :) Chiar ca e super simpatica. Exact asa cred ca spune. Pardon, latra :)
    Ileana...am avut putin timp si n-am mai reusit sa fac decat putine vizite. Prima data am crezut ca postarea e pentru Happy weekend si m-am intristat, gandindu-ma ca n-am reusit s-o vad nici macar in tabel. Adevarul e ca inca am postari nevizualizate.
    Dar observ ca nu e pentru HW. E pentru draga de Maya. Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)