Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

marți, 8 octombrie 2013

Valea Ialomitei 2

Din nou pe valea Ialomitei. Intr-un oras asa mic cum e Targovistea si cu fondurile limitate de .... pensia obtinuta dupa 30 de ani de munca , unde sa merg ? Intr-un loc unde pot ajunge rapid si care e destul de linistitor . De data asta mi-am propus sa culeg macese . Am ochit un maces mai accesibil si l-am golit . Nu am cantarit inca dar sper sa am pentru 5 litri de vin de  macese. Maya a fost cam agitata. Nu intelegea de ce acord mai multa atentie maceselor  decat ii acord ei . Asa ca m-a acompaniat cu un plans continuu. Ati auzit vreodata cum plange un caine? E un fel de vaiet continuu. Cred ca era ingrijorata de echilibrul instabil in care am stat in timp se culegeam macesele, tufele fiind  asezate chiar pe malul destul de abrupt al raului.


Dupa ce am cules cateva macese am coborat pe malul raului sa ma spal putin pe maini. Hm ! Am fost cam inconstienta. Terenul era destul de alunecos si exista sansa sa fac o baie nedorita! :) . Nu am facut baie dar am facut cateva fotografii. E cam greu sa-ti faci singur fotografii dar am tinut neaparat sa am o amintire de azi. 
Pentru inceput , de incalzire, umbra asezata pe apa! 

Am indreptat obiectivul aparatului spre mine si iata ce a iesit!:) 




















Si alte cateva fotografii cu apa inainte de a urca malul 

 Ne-am continuat drumul pana la cascada. Pe malul celalalt al apei erau cativa copii care nu stiu ce cautau . Am mai facut cateva fotografii! .Mis-au parut destul de interesante asa ca le-am editat putin adaugand efect de " oil paint". :)




Ne-am intors acasa dupa 3 ore si jumatate . O alta zi de toamna placuta! Acum la bucatarie sa curat macesele si sa le fac....vin!:) Abia astept.
Bucurati-va de soare cat mai e posibil . 

6 comentarii:

  1. Parca ne-am vorbi de picam pe aceleasi subiecte .Ieri am facut o multime de poze cu macesi si macese,dar nu culeg.M-am convins de-a lungul anilor ca pana la urma le arunc.Sunt frumoase,miraculoase,dar eu ...Frumoase imagini.Daca nu spuneai ca le-ai facut singura ,nu se baga de seama,decat sa te uiti foarte atent.Seara buna,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Telepatia! :) Macesele imi plac . Culoarea rosie printre tufisurile uscate este superba! Dar nu numai macese am fotografiat . Daca ma vizitezi maine o sa vezi cateva flori gasite azi in vale! :) Seara buna !

      Ștergere
  2. Ialomița "mai la deal", superbă... În bărăganul meu e o apă tulbure!
    Frumoase imagini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar atat de limpede! Am gasit o zona cu albia mai nisipoasa! :))

      Ștergere
  3. Cu siguranţă o să trec Valea Ialomiţei pe lista popasurilor...!! O zi de toamnă însorită şi plăcută, asemenea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alexa! He, he ...se pare ca voi contribui la promovarea turismului!:) . O zi placuta!

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)