Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

luni, 14 octombrie 2013

Traseul catre Manastirea Dealu

Nu am plecat pregatita pentru aceasta drumetie. Credeam ca voi ajunge doar pana in parc . Aveam intalnire cu Elena , la primarie. Era o zi insorita si calda . Se anunta o temperatura de 27 grade
- Unde mergem azi? am intrebat eu cand ne-am intalnit . Nu ca astept sa-mi faca altcineva programul , era asa ca o gluma .
- La manastire!
- La manastire?
- Da .
 Am pornit la drum cu rucsacelul in spate in care aveam telefonul si aparatul de fotografiat , si cu Maya in lesa . Ma intrebam cum se va descurca 14 km de mers pe jos dus-intors . Vom vedea .
 Am urmat traseul obisnuit , iesind din parcul Chindia catre Ialomita  apoi am urcat podul si la drum.
De aici fotografiile redau drumul parcurs spre manastire .
Nu voi face niciun comentariu . Va voi spune doar ca la un moment dat a trebuit s-o luam pe Maya in brate . Prea mica pentru un traseu asa lung .
Asta s-a intamplat sambata.

























      Peisajul a fost fantastic in nuantele toamnei predominant in culoarrea galbena , iar drumul lung . Am ales cateva fotografii de pe parcursul drumului . Restul peisajelor alta data. Pe drumul de intoarcere. :)
Maine fotogtafii din interiorul manastirii.
 

4 comentarii:

  1. F.f. frumos!! Mă gândesc la un posibil dialog: "Ei şi cum ai petrecut ziua de azi?.." - ..." păi nici prea - prea, nici foarte - foarte... am trecut prin Valea Voievozilor..." - "tu?". ... " - am trecut pe la market..." Aştept cu nerăbdare... următoarele instantanee!! ps. şi uite aşa, chiar, cred că e timpul să scriu o listă cu locurile pe unde aş vrea să ajung... noroc că aţi promis "restul peisajelor altă dată"..

    RăspundețiȘtergere
  2. Voi reveni cu siguranta Alexa ! A fost o drumetie pe cinste , cu multe fotografii. Am insa nevoie de ceva timp sa scriu despre Manastirea Dealu si nu am avut timp . Incerc sa ma mai ocup si de......simfonia florilor cealalta pasiune a mea . :) Cand ai timp treci pe acolo . S-ar putea sa-ti placa !:) O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbes, ces photos ! C'est très agréable de revoir ces quelques photos de Târgoviste qui me rappellent de très bons souvenirs. J'espère pouvoir y retourner un jour, bien sûr je vous rendrai visite.Bises à toute la famille

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Nicol! Ma bucur ca ti-am reamintit de zilele petrecute in Targoviste ! Te astept in vizita zilnic cu noi fotografii! :)
      Iti doresc o zi minunata!

      Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)