Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Reflexii in oglinda

Cerul arata minunat azi. si ca de fiecare data cauta noi oglinzi in care sa-si admire frumusetea . A gasit multe oglinzi intr-o parcare .
 Cate imagini  vedeti  reflectate in prima  masina  ? Blocul e cel in care locuiesc undeva la etajul 7 !Rubrica initiata de Sorin


10 comentarii:

 1. Văd cam multe... e de bine? LOL... ia să vedem... fragmentate - 2 la nivelul capotei şi geamului din faţă, 4 pe laterală - geam şi oglinda laterală,...hmmm... pe portieră, jos, 1...total: cam 7?!... amuzant... e o întrebare ca la testele psi... fff amuzant!! superrr amuzant!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ma bucur ca te-ai amuzat . Si eu m-am amuzat cand a vazut fotografia . Esti pe aproape . Ai observat reflexia din ...reflexia oglinzii pe geam? E o fereastra! Dar reflexia de pe manerul usii?
   Noapte buna?

   Ștergere
 2. Expresive reflexii,pur si simplu te cuceresc, îti încânta privirea de frumusete!
  Happy Weekend!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc , Iulisa. A fost o zi superba cu un cer fantastic!
   Noapte buna!

   Ștergere
 3. Imaginile, alease, sunt atat de reprezentative, de deosebite!
  Reflexii remarcabile!
  O searã seninã îti doresc si eu !!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai "prins" o multime de reflexii, care mai de care mai frumoasa, mai reusita. As mai fi pastrat din ele, si pentru alta data :)
  Cele cu nori sunt foarte frumoase dar si cea cu vechea cladire...cred ca e aceeasi cladire. Reflexii frumoase. Felicitari!
  Sa ai un weekend placut!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De fapt aveam altceva pregatit dar imaginile cerului reflectat in masini erau prea frumoase ca sa le ratez! Cladirea nu e aceeasi . ... In cea de-a treia si a patra fotografie este Primaria Targovistei . Cealalta cladire era intr-adevar o cladire din centrul vechi al orasului.!

   Ștergere
 5. Superbe toate pozele!
  Seara placuta îti doresc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc edelweiss! Bine ai venit pe la mine . Te astept si cu alte ocazii!
   Noapte buna!

   Ștergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)