Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 29 septembrie 2013

FLORI SI SEMINTE

Ploua azi si e foarte frig asa ca si eu si Maya suntem "captive" in casa. Nu am pelerina de ploaie pentru ea, si nu vreau sa risc sa raceasca . Profit de ocazie si ma mai documentez cu ce se "mananca" fotografia . Imi doresc mult sa fac fotografii nu poze. Nu e insa la indemana oricui. Oricum am inceput sa-mi cunosc aparatul mai bine. Imi dau seama ca e mult mai destept decat am banuit eu . Mai ramane sa ma " destept" si eu si sa-l pun la treaba asa cum trebuie. Mai este insa cale lunga ! Pana atunci mai incerc lucrul cu editarea pozelor desi sunt  nu sunt adepta acestui lucru . Cateodata este insa necesar.
Astazi vreau sa va arat transformarea ...florilor in seminte!
nu am stadiul de seminte la toate florile dar poate cu timpul reusesc sa le am .
Nu stiu cum se cheama floarea .Eu ii spun ghetisoara , si a inflorit asta vara in parc. Acum au ramas doar semintele.
Cea mai interesanta transformare mi s-a parut ...gura leului . Capsula care adaposteste semintele seamana cu un craniu . :)

Frumosii trandafiri se transforma in macese


Canna. Am admirat-o zilnic in parc si in fata primariei . Inca mai sunt cateva flori dar curand vor disparea . Semintele sunt interesante
Si ultima pe care o am este din flora spontana O urechelnita si-a facut culcus in ea! Mi s-a parut interesanta. :)2 comentarii:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)