Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 19 martie 2015

Povesti canine

V-am spus de nenumarate ori ca viata de caine e grea! Nu poti merge linistit pe strada. La fiecare pas te asteapta pericole nevazute! Sa va povestesc. Ieri am plecat cu mama si tata la plimbare. Am trecut pe la posta sa trimitem Evei o scrisoare. Nu stiu daca mama v-a spus dar, de ceva vreme am inceput sa corespondam cu Eva prin scrisori, nu prin e-mailuri, pentru ca Eva isi doreste sa primeasca scrisori. E frumos, nu-i asa? Nu stiti cine e Eva?? Va spun eu! E cea mai frumoasa fetita pe care eu am vazut-o cu ochii mei de caine! Dar sa revin la poveste. Asteptam eu in fata postei cand, de peste strada, cineva cu gura mare a inceput sa latre. Asa fara motiv. Mai era putin si rupea gardul!!! Apoi cand a vazut ca mama vrea sa-i faca o poza s-a potolit. Il vedeti? E cel mai cuminte acolo in spatele gardului!
Dupa ce a iesit tata, am plecat spre parc, pe o strada pe care n-am mai fost pamna acum. Si ce credeti? N-am mers prea mult si iar am ajuns intr-o harmalaie de nedescris! Erau vreo cinci pitici intr-o curte, si s-au repezit la mine! Unul s-a urcat pe gard, altul si-a bagat nasul prin gard iar ceilalti erau si ei bagatori de seama!

Dragii mei, vreti o dovada in plus ca viata de caine e grea? I-a priviti voi la fotografia de mai jos! Vedeti catelul asta de langa gard? De obicei ma intampina cand treceam spre parc( pe strada paralela cu asta). Astazi l-am vazut suparat, stand langa o poarta si cu o rana urata la picior.

Cand am ajuns in apropierea parcului n-am mai rezistat. Am reactionat si eu! Pai pana cand sa tac!?? A avut noroc ca poarta era inchisa!

Povestea de azi este pentru rubrica Theresei, Good Fences! Nu v-am convins ca gardurile au un rol foarte important? Daca nu, voi avea ocazia sa va mai povestesc cate ceva cand mama imi va mai oferi ocazia( intre noi fie vorba, cam rar) sa mai scriu si eu cateva randuri pe blog.
Va sarut si va iubesc pe toti care treceti pe aici!
                                                                    Maya

Aaaa! Am uitat sa va spun. Acum, in Targ ninge! De la soare la zapada! :) nu ma credeti?  Uite dovada!  Vine iarna iar?

5 comentarii:

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)