Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

duminică, 23 noiembrie 2014

Ceata, frig si pescarusi

Azi mi s-a parut destul de frig afara. Atat de frig incat, cand am ajuns in parc, mi s-a parut ca lacul a inceput sa scoata aburi. :) Nu glumesc! O mica parte din suprafata lacului parea acoperita de un strat de abur. Era ceea ce se cheama ceata de evaporatie.
O bucurie pe care am avut-o azi a fost ca pescarusii au aparut iar in parc. Dar cum orice bucurie e umbrita de un mic necaz , nu am avut  teleobiectivul la aparat si nu am reusit sa fac niste fotografii care sa-mi placa. Si asta nu e de ajuns! Am ramas si fara baterie. Deh! E greu sa fii fotograf. Am uitat o regula de baza. Bateriile sau acumulatorii sunt repede goliti de temperaturile joase. Nimic nu e mai neplacut ca in preajma unor subiecte interesante sa ti se termine bateriile de la camera foto. Asa ca azi m-am multumit cu doar cateva fotografii ,din care am selectat fotografiile de mai jos. Vedeti pescarusii deasupara apei?


Clic pe fotografie pentru marire.

6 comentarii:

  1. Pare a fi un peisaj de iarna, cutoata ceata.Am vazut si pescarusii.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma sperii ! De o luna am fost rasatata de soare si alta vreme,ma inham cu vremea aia si vin acasa.Cu bateriile stiu,ca eu am de rezerva in genta,dar nu am indemanarea ta.Imaginile sunt minunate,asa stoarse cum zici tu.O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Nu vreau sa te sperii! E frig, dar e normal sa fie asa. Oricum, n-ar strica putin soare si prin Targ.

      Ștergere
  3. Superbe imagini! Noiembrie în oglindă...

    RăspundețiȘtergere
  4. A beautiful place! Love the reflection!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)