Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 3 iulie 2014

La pas prin Saarburg!

De ceva timp am parasit Targovistea . Acesta este motivul pentru care va propun sa descoperiti impreuna cu mine zona in care ma aflu si pe care eu o descopar incetul cu incetul . Stiu ca am intrat in contradictie cu ideea initiala sugerata de titlul blogului, dar nu pentru mult timp. Deci hai sa ..
                                                          " Descoperiti Saarburgul cu mine!"
V-am povestit despre cascada aflata in plin centru al Saarburgului . Am plecat de acasa cu gandul sa descopar ce se afla mai sus de cascada. Am pornit la drum cu Maya, care se pare ca a invatat drumul , desi sunt zone care nu-i plac . Strazile sunt prea inguste pentru gustul ei.  Am trecut de podul peste raul Saar si am coborat pe faleza inainte de  intrarea in tunel. Am trecut pe sub pod si am intrat pe o strada ingusta care mergea spre cascada .
 In stanga , in plan indepartat , se vede biserica ( cladirea cu cele doua turle) .


 Am urcat apoi spre stanga pe o strada in panta
 Ne-am oprit si am admirat peisajul care se vedea in stanga printr-o intrare facuta intr-un zid . In plan indepartatse vede un alt pod peste rau si dealurile impadurite.
 Am ajuns la Cascada si am ascultat zgomotul facut de apa care cade. Daca doriti sa ascultati si voi , gasiti aici filmuletul.
Am mers mai departe pe o starda paralela , nu inainte de a face o fotografie a locului unde se aflau cateva lacate agatate de un gardulet aflat deasupra cascadei.                                                                                     Acum va las sa descoperiti si voi ce am descoperit eu!



 Apa parea ca e nemiscata,desi la cateva sute de metri era cascada . Mi-au placut reflexiile si florile agatate de gardurile care inprejmuiau canalul. Ne-am intors pe alta strada, la fel de stramta ca si cele de pana acum.
Ne-aam indreptat apoi spre casa. Maya era deja obosita!

:Trecusera deja doua ore de cand plecasem de acasa. Cam tot atat  a trecut si acum pana am reusit sa incarc fotografiile. Conexiunea e foarte proasta.
Linking to: Good Fences,

9 comentarii:

  1. such pretty views! love the fence and reflections and flower boxes. and your sweet pup!

    thanks for linking in!

    RăspundețiȘtergere
  2. wow! What a beautiful place and wonderful photographs. Great fences and reflections.

    RăspundețiȘtergere
  3. What a pretty place for a walk. The buildings are so pretty and colorful. Lovely flowers and fences.. Maya is a sweetie!! Have a happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragalasa foc Maya! :) Te priveste si multe parea-a spune! Mai ales: "vii, sau ba?" :) In cea in care e la capat de strada pare ca cerceteaza zona, sa fie sigura ca vei fi in siguranta!
    Sunt foto frumoase, cu locuri frumoase - imi plac mult culorile vii in care sunt zugravite cladirile - dar Maya mi-a retinut atentia. :)
    Zile fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase reflexii, parc-ar fi un oras medieval...plin de liniste si bunastare...
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Your lovely photos are sure to contribute to Romania's tourism! Nice to see all the planters full of blooming flowers.

    RăspundețiȘtergere
  7. Such a nice mix of architecture and perspectives-like taking a walk through the city with you! Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  8. Another place to explore! And the bridge is a perfect reflection.

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)