Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

joi, 19 iunie 2014

La castel

De ceva timp am parasit Targovistea . Acesta este motivul pentru care va propun sa descoperiti impreuna cu mine zona in care ma aflu si pe care eu o descopar incetul cu incetul . Stiu ca am intrat in contradictie cu ideea initiala sugerata de titlul blogului, dar nu pentru mult timp. Deci hai sa
                                         " Descoperiti Saarburgul cu mine!"
Am ajuns in sfarsit , pe deal, sa vad castelul. De fapt ce a mai ramas din castel. Un turn pe care il vad zilnic de jos de pe valea Saarului.  Este interesant dar mai impunator este turnul nostru , Turnul Chindiei! Si nu e vorba de patriotism ! Merita sa va uitati putin si sa comparati!
 Drumul pana in deal  nu a fost greu.  Zona e f. frumoasa. Ca peste tot in orasul asta , acolo unde este un gard , neaparat sunt flori pe langa el .

Am urcat la castel destul de tarziu asa ca ne-am grabit sa nu ne prinda seara si sa ne intalnim cu vreo stafie ratacita pe acolo!:) Acum va invit sa parcurgeti traseul cu mine !


Maya deja este cam obosita si ma roaga s-o iau in brate . Si eu ii ascult rugamintea! :) ea e partenera mea si nu vreau sa pateasca ceva , cu atat mai mult cu cat are ceve probleme cu inimioara.



Ne-am oprit putin si am admirat valea Saarului
   

 Si in sfarsit am ajuns in fata castelului , de fapt in fata a ceea ce a ramas din castel, acest turn vechi de sute de ani .
 Ei bine , nu ma asteptam sa gasesc un astfel de gard aici ! Cred ca merita sa inscriu postarea la rubrica gazduita de Theresa! 
 Ma opresc aici acum . Timpul petrecut in interior merita alta postare.



8 comentarii:

  1. Gorgeous views of the castle and the valley! Wonderful fence finds. And I love the cute puppy dog.. Have a happy day!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fabulous scenery and castle!

    RăspundețiȘtergere
  3. just beautiful area! neat castle - and sweet pup! thanks for linking!

    (and when i translated your comment, it came through beautifully.)

    RăspundețiȘtergere
  4. de mult timp nu am fost in zona aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cute puppy too! I just adore this location, and the castle, how stunning.

    RăspundețiȘtergere
  6. beautiful photos and i love your puppy!!

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)