Fotografiile din acest blog sunt protejate conform legii 8 /1996 privind drepturile de autor. Preluarea e permisa doar cu acceptul proprietarului.

vineri, 22 noiembrie 2013

Pescarusii-ziua a doua

De unde or fi venit ? Habar nu am . Sunt asa frumosi si creaza o atmosfera aparte pe lac . E o intreaga colonie . Daca m-ati vizitat ieri si ati vazut fotografiile , stiti ca erau doar cativa. Astazi era o intreaga colonie pe lac. Am reusit sa numar pana la 108 dar sigur erau mai multi . Au ocupat lacul oameni buni!:)) Si sunt taaaare smecheri ! Cand am incercat sa-i pozez au inceput sa se indeparteze catre partea cealalta a lacului .
M-am dus pe cealalta parte a lacului . Credeti ca au ramas pe loc? Nuuuu! S-au indreptat catre partea de lac de unde eu tocmai venisem. Si tot asa de vreo doua ori!:)


Noroc ca mi s-a descarcat aparatul , astfel ne-am fi plimbat de pe o parte pe alta a lacului pana seara!:)
Probabil ca va intrebati daca am auzit de zum :) .  Am auzit, dar nu-l prea folosesc pentru ca am ceva praf pe la lentile si daca folosesc zumul imi ies pete pe fotografie.
Deci asta am reusit azi in conditile in care era si putina ceata pe lac.









Din cand in cand ,ca la comanda, se desprindeau de pe suprafata apei, se roteau putin deasupra lacului si isi reluau locul. Eu si Maya am avut parte de un adevarat spectacol . Dupa cum vedeti din fotografii, parcul era pustiu!
O zi buna! Va doresc sa aveti si voi parte de un astfel de spectacol . Merita.
Linking to Weekend Reflections

8 comentarii:

  1. ieri lacul era albastru!
    ai umblat la reglajul culorilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am umblat la nici un reglaj. Culoarea apei e data de culoarea cerului reflectat in ea. Ieri era soare si cer albastru azi era putin ceata si cerul cenusiu . Lectia nr 1:))

      Ștergere
  2. Ma faci curioasa si o sa dau o fuga maine.Sunt tare frumosi!Cred ca au gasit ei ceva bun de mancare,daca mai stau pe-aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt superbi . Sper sa-i mai gasesc si maine tot acolo . Azi am avut ghinion ca am plecat cu camera neincarcata si nu am reusit sa fac fotografii cum mi-as fi dorit. De fapt nici nu voiam sa merg in Chindia dar Maya a fost de alta parere. A rupt-o la fuga spre parc si a trebuit s-o urmez. Pana la urma s-a dovedit a fi o decizie buna!:)

      Ștergere
  3. The green color of the water is amazing !

    RăspundețiȘtergere
  4. Beautiful nature collection...well done...

    RăspundețiȘtergere

Thank you so much for stopping by. I love my followers and visitors. Your comments make me happy! :)